atuTMBetretallen

Usuàries i treballadores unint-nos en la lluita

Com funciona l’opció T-11 d’Incidències 2.0

Incidències 2.0

El menú principal mostra, a més dels dos casos d’ús de l’aplicació: “Visualitzar incidències” o bé “Reportar nova incidència”, l’opció T11.

Indicar on deixem una T-11

Quan sortim del transport públic i hem exhaurit una T10, podem deixar-la en algun lloc. Un cop deixada, ens cal indicar on ho hem fet per tal que la resta d’usuaris ho pugui saber. Això ho farem amb l’opció “Deixar una T11” de l’aplicació:

Per tal d’indicar on hem deixat una T-11 ens caldrà tenir el GPS del telèfon actiu, ja que aquesta és la manera com l’aplicació posiciona la T-11 i la resta d’usuaris la poden localitzar. L’aplicació ens mostra una pantalla per donar informació de la T11 que deixem.

L’aplicació ens proporciona un camp de text on haurem d’indicar la línia de transport públic que hem utilitzat en l’últim viatge (i que per tant, no podrà ser utilitzada de nou). També es pot aprofitar aquest cap de text per especificar una mica on hem deixat la tarja ja que la precisió del GPS no és sempre del tot exacte (per exemple: marquesina bus, sobre paperera,…).

L’altra informació que cal indicar és l’hora en que s’ha iniciat l’últim trajecte. Si no recordeu aquesta dada, la podeu obtenir de la pròpia targeta, ja que queda impresa quan es valida el bitllet

Aquesta informació serveix perquè l’aplicació gestioni el “temps de vida” que li queda a la T-11 i només mostri aquelles T-11 que tinguin vigència tot indicant-ne el període de validesa que els hi queda.

Un cop inclosa aquesta informació, cal prémer el botó “Deixar” i l’aplicació donarà d’alta la informació per tal que altres usuaris puguin beneficiar-se.

Trobar una T-11

En la mateixa pantalla de la T-11 que utilitzem per indicar on en deixem una, hi trobem també l’opció “Buscar una T11” que ens permet buscar-ne.

Si seleccionem aquesta opció, es apareixerà un mapa, de la zona on ens trobem, on ens mostrarà la situació de T-11 en cas que n’hi hagi i estiguin vigents. Si fem clic sobre l’icona d’una de les T-11 que mostra el mapa, veurem la informació relacionada, és a dir, les línies que l’usuari inicial ha fet servir, un detall més concret del punt on es troba la T11 i també el temps de validesa que li queda a la T11.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 14 febrer 2012 by in Notícies and tagged , , .

Introdueix la teva adreça d'email per rebre notificacions de nous continguts de la web.

Join 16 other followers

Arxius

VISITES AL BLOC

%d bloggers like this: