atuTMBetretallen

Usuàries i treballadores unint-nos en la lluita

El gremi d´hotelers de Bcn i els organitzadors del MWC opinen sobre la vaga de transports de TMB

Pengem aquí un parell de comunicacions que ens han arribat; en primer lloc un pla de contigència que el Gremi d’Hotels de Barcelona ha enviat als hotels de la ciutat. El segon és una comunicació que fan els organitzadors del Congrés Munidal de Mòbils (MWC) als congressites que hi assistiran explicant que tenen la situació controlada i que no patiran cap tipus de molèstia tot i la vaga de transports que hi ha convocada.

……………………………………………………….

Pla de Contingència d´Afectacions al Mobile World Congress – Vaga de TMB
Número: 47/2012

Benvolguts amics,

Com a continuació del nostre Comunicat anterior, us detallem l’estat actual de les accions estratègiques previstes per facilitar la mobilitat dels congressistes del MWC, com a conseqüència de la convocatòria de vaga dels treballadors de TMB per els dies 27, 28, 29 de febrer i 1 de març, que afectarà el servei de metro i autobusos urbans de la ciutat de Barcelona.

En aquest sentit:
– Us informem que hi ha preparat un PLA DE CONTINGÈNCIA elaborat per l’organització de l’esdeveniment, per donar resposta suficient a les necessitats de mobilitat dels congressistes del MWC,

– El Pla de contingència abasta les necessitats de TOTS els hotels associats al GHB de la ciutat de Barcelona. Així mateix, abasta aquells establiments de l’àrea metropolitana que col·laboren amb l’agència Barcelona Business Pass. Per raons de seguretat, no us podem donar més detalls del mateix.

– Necessitem conèixer, en cas que ja les tingueu planificades, les accions de transport de congressistes allotjats en el vostre establiment que dureu a terme, per tal de coordinar-les amb les accions previstes en el Pla de contingència esmentat. Ens ho podeu enviar a ghb@barcelonahotels.es

– Finalment, us hem de sol·licitar la màxima discreció amb els mitjans de comunicació, que probablement contactaran amb vosaltres per demanar-vos detalls de les accions que es duran a terme, evitant fer declaracions al respecte durant els propers dies.

Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta al respecte.

Rebeu una cordial salutació,

Gremi d’Hotels de Barcelona
http://www.barcelonahotels.org

…………………………………………………………………….

GSMA statement of planned Barcelona public transport site

Dear Mobile World Congress Attendee,

Today the GSMA released the following statement on the planned Barcelona public transport strike:

The metro and bus workers from TMB, the main public transport operator in the metropolitan area of Barcelona, have announced plans to strike during Mobile World Congress which will be held 27th February through 1st March 2012.

The GSMA has senior executives in Barcelona and they have been meeting regularly with government officials from the City of Barcelona, Catalonia Regional Government, Spanish Ministry of Industry, the Fira and the various police authorities since the strike was first announced. The GSMA has advised the government authorities that they should do everything to avert the strike and we have been assured that negotiations are ongoing in order to try and resolve the issues.

In the event the parties do not reach agreement, comprehensive contingency plans are in place to ensure that all participants of the Mobile World Congress have unfettered access to and from the Fira during all days of the event. We will announce the details of those contingency plans as necessary should the strike take place. The GSMA remains confident that the issues will be resolved and that there will be little, if any, impact to the Mobile World Congress.

Further, the Barcelona government has offered the GSMA its strong assurances that Mobile World Congress attendees will not be affected and all participants will be able to arrive and depart the event safely and without disruption.

Sincerely,

John Hoffman
GSMA Mobile World Congress

Traducció al castellà:

Estimados asistentes al Mobile World Congreso,

Este mismo día la GSMA hizo las siguientes declaraciones sobre la huelga de transporte público planeada para Barcelona

Los trabajadores de autobuses y metro de TMB, el principal operador de transporte público en el área metropolitana de Barcelona, han anunciado planes de huelga durante
Mobile World Congress que se celebrará desde el 27 de febrero hasta el 01 de marzo
2012.

La GSMA tiene altos ejecutivos en Barcelona que se han reunido
regularmente con los funcionarios del gobierno regional de la ciudad de Barcelona, Ministerio Español de Industria, de la Fira de Barcelona y las diversas autoridades de la policía desde que la huelga fue anunciada por primera vez. La GSMA comunicó a las autoridades gubernamentales que deben hacer todo lo posible para evitar la huelga y se nos ha asegurado que las negociaciones están en curso con el fin de tratar de resolver los problemas.

En el caso de que las partes no lleguen a un acuerdo, de contingencia integral se han establecido planes para asegurar que todos los participantes en el Mobile World Congress tengan acceso sin restricciones desde y hacia la Fira durante todos los días del
evento.

Vamos a anunciar los detalles de los planes de contingencia en caso sea necesario llevar a cabo la huelga. La GSMA está convencido de que las cuestiones se resolverán y que habrá poco o nada en terminos de impacto.

Mobile World Congress.

Además, el gobierno de Barcelona ha ofrecido la GSMA sus fuertes garantías de que los asistentes al Congreso Mundial de Móviles, no se verán afectados y todos los participantes serán capaces de llegar y salir del evento de forma segura y sin interrupción.

Atentamente,

John Hoffman

GSMA Mobile World Congress

1 comments on “El gremi d´hotelers de Bcn i els organitzadors del MWC opinen sobre la vaga de transports de TMB

  1. pat
    20 febrer 2012

    Espero se os estalle el MWC en todo el morro!!!
    Somos el pueblo y vamos a por vosotros, os sacaremos los privilegios y os pondremos en la cola de una ETT.
    Se os acabó el chollo, estamos artos y no os vamos a aguantar más encima de nuestro cuello.
    Revuelta social ya!!

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on 18 febrer 2012 by in Notícies.

Introdueix la teva adreça d\'email per rebre notificacions de nous continguts de la web.

Uneix altres 16 subscriptors

Arxius

VISITES AL BLOC