atuTMBetretallen

Usuàries i treballadores unint-nos en la lluita

El 15-M i les solidàries amb Andreu de Cabo boicotejaran demà el pregó de La Mercè

Assemblees de barri i altres col·lectius vinculats al 15-M barceloní preparen accions de protesta per la festa major de Barcelona de finals de setembre, La Mercè. Les protestes tindran dos plats forts. Divendres 21 a les 19h a la plaça Sant Jaume es llegirà un pregó popular alternatiu a l’oficial, que enguany llegirà el director de l’Institut de Ciències Fotòniques Lluís Torner. Dilluns 24, a les 11h, les feministes indignades celebraran una missa alternativa a la que es celebrarà a la Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, que han anunciat que boicotejaran.

Sota el lema “Per La Mercè prenem el carrer”, el 15-M pretén fer-se sentir “davant les retallades i les imposicions” i per avançar cap a la vaga general. Podeu seguir el curs dels esdeveniments a l’etiqueta de Twitter #BoicotMercè.

Solidaritat amb Andreu de Cabo

Aquest però no serà l’únic acte de protesta que tindrà lloc durant les festes patronals de Barcelona. La plataforma de persones solidàries amb Andreu de Cabo, treballador de TMB acomiadat per l’empresa per dur a terme tasques sindicals, també crida a protestar per La Mercè. Coincidiran en temps i espai amb el 15-M, ja que sota el lema “Andreu de Cabo readmissió, Xavier Trias culpable: anem a per tu” es faran sentir tant al Pregó, divendres 21, com a la missa, divendres 24. Per més informació sobre el cas d’Andreu de Cabo pots consultar la notícia de La Directa o les eines de la plataforma: bloc, Twitter (etiqueta i usuari) i Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 20 Setembre 2012 by in Uncategorized.

Introdueix la teva adreça d'email per rebre notificacions de nous continguts de la web.

Join 16 other followers

Arxius

VISITES AL BLOC

%d bloggers like this: