atuTMBetretallen

Usuàries i treballadores unint-nos en la lluita

Ens autoorganitzem per la vaga general social del 14N

#VagaSocial #14N CONVOCATÒRIES PIQUETS INFORMATIUS PER BARRIS, col·lectius, recolzament a Assemblees de treballadores, dinar popular a Pl. Espanya… – fes clic a la imatge i busca el piquet del teu barri – també a l’espai col·laboratiu d’informació: http://titanpad.com/14nbarris

DRET A FER VAGA

El comitè de vaga de l’Eixample dreta ha tornat a editar, tal com va fer a la passada vaga del 29 de març, el manual per evitar el sabotatge empresarial a la vaga, aquest manual el podràs trobar a l’apartat de material a la part superior d’aquesta web. imprimeix-lo, passa-ho als teus companys i/o amics, que tothom tingui clar el nostre dret a fer vaga!

RAONS PER FER VAGA

L’Assemblea de Sant Antoni ha editat un fulletó amb les raons principals per les quals s’ha convocat aquesta vaga general: les retallades, el deute ilegítim, les reformes legals, la reforma laboral, pel dreta al propi cos i contra aquest capitalisme que ens vol dòcils, obedients i callats. El problema rau en el model econòmic capitalista, desigual i salvatge on sempre paguem les mateixes. Llegeix: Folletó .

SOBRE LA MANIFESTACIÓ

Manifestació unitària alternativa a la convocatòria de CCOO i UGT, encapçalada per una pancarta comuna sense sigles, seguida de sindicats “minoritaris” i combatius, seguida pel bloc dels barris. NO es comunicarà oficialment la convocatòria.

El punt de sortida serà a les 18h als Jardinets de Gràcia <M> Diagonal. Per sortir a les 18h30. El punt final serà Plaça Catalunya.

El lema d’aquesta manifestació alternativa serà “Aturem l’Europa del capital amb organització i lluita. No debem no paguem”.

DISPOSITIU LEGAL REREGUARDA

Telèfon del dispositiu legal i psicosocial de Rereguarda en moviment: 689 81 99 05. Si sou testimonis o patiu abusos policials i/o laborals, podeu escriure a: 15mbcn.tv@gmail.com. Octaveta per difondre “no estàs sol.

MATERIALS (gràfics i octavetes) PER A LA VAGA:

Els podreu trobar: AQUÍ

AGÈNCIA29
MITJANS ALTERNATIUS AL SERVEI DEL POBLE

S’oferirà una programació especial a través de les freqüències FM 91.4, 96.6 i 104.5. També informarà a través de Twitter, @agencia_29.

Igualment a agencia29.net publicaran teletips i podreu seguir la ràdio en directe via online. #peoplewitnes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 13 Novembre 2012 by in Convocatòries als barris, Convocatories.

Introdueix la teva adreça d'email per rebre notificacions de nous continguts de la web.

Join 16 other followers

Arxius

VISITES AL BLOC

%d bloggers like this: