atuTMBetretallen

Usuàries i treballadores unint-nos en la lluita

Assemblea d’afectades per l’augment del preu del transport públic a Badia del Vallès

cartellbus2Reproduïm aquí la notícia treta del blog de les CAV-Badia.

L’empresa SARBUS, amb l’autorització de la Generalitat, ha eliminat 10 autobusos al dia a la línia de Barcelona. El bitllet senzill per anar a Barcelona ja val 3 € amb una pujada del 7,1%. La targeta més venuda, la T-10, ja té un cost de 20,30€

Si comparteixes el nostre rebuig a la retallada del servei i la pujada de les tarifes vine a l’assemblea per crear una plataforma en defensa dels transports públics el més àmplia possible.

L’assemblea serà el dimecres 29 de gener a les 19 h. a El Casal de l’Esquerra.

L’empresa SARBUS, amb l’autorització de la Generalitat, ha eliminat 10 autobusos al dia a la línia de Barcelona. Amb l’excusa d’allargar la línia fins a Sagrera i fins a l’IKEA passem de 47 autobusos al dia a només 37, una retallada del 21% sense tenir en compte ni als usuaris ni a l’ajuntament de Badia.

Tot això passa mentre el bitllet senzill per anar a Barcelona ja val 3 € amb una pujada del 7,1%. La targeta més venuda, la T-10, ja té un cost de 20,30€ que significa un 4,7 % més que l’any anterior i un 68% més que fa deu anys.  Aquest augment exponencial de les tarifes, converteix el transport públic, pagat per tothom a través dels impostos, en un luxe pels usuaris i en un autèntic transvasament de fons públics cap a les empreses que el gestionen.

No és un problema exclusiu de Badia ja que a l’àrea metropolitana es retallen els autobusos dels barris i s’apliquen les mateixes pujades. A diferents barris està creixent un moviment de protesta i indignació i a Badia des de l’AEB volem ajudar a que també sigui possible. Creiem que podem aturar les noves mesures.

Si comparteixes el nostre rebuig a la retallada del servei i la pujada de les tarifes t’agrairíem la participació a l’assemblea ja que la nostra voluntat seria que servís per crear una plataforma en defensa dels transports públics el més àmplia possible.

L’assemblea serà a les 19 h. a El Casal de l’Esquerra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 24 gener 2014 by in Colectius exclosos, Xerrades.

Introdueix la teva adreça d'email per rebre notificacions de nous continguts de la web.

Join 16 other followers

Arxius

VISITES AL BLOC

%d bloggers like this: